Baggerwerk

Moet de haven worden uitgediept? Of wilt u een meer laten uitbaggeren? Wij beschikken over de kennis, materialen en mensen om al uw baggerwerk professioneel voor u uit te voeren. Aannemersbedrijf Muis is ook gekwalificeerd om baggerwerk te verrichten in kwetsbare gebieden, zoals natuurreservaten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Beschoeiing en steigerbouw

Aannemersbedrijf Muis is gespecialiseerd in het aanbrengen van beschoeiing en het bouwen van steigers. In de waterrijke omgeving van Wetering zijn degelijke beschoeiingen van groot belang voor het behoud van de oevers. Wij bouwen vakkundig en snel een beschoeiing en/of steiger die aan al uw wensen voldoet. Omdat wij met vaklieden en professionele machines werken, kunnen we elke opdracht voor beschoeiing en steigerbouw aan. Onder onze klanten tellen wij dan ook particulieren, bedrijven, (semi)overheden en beherende organisaties.

Bestrating

Aannemersbedrijf Muis heeft al heel wat bestratingen aangelegd, van sierbestrating in kleine tuinen tot grote parkeerplaatsen bij winkelcentra. Wij voeren bestratingen uit in elke gewenste steensoort en we kunnen de stenen ook voor u bestellen en leveren. Ook voor herbestrating van uw tuin of terrein kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact >met ons op voor de diverse mogelijkheden; wij geven u graag advies. Of vraag meteen vrijblijvend een offerte aan.

Gladheidsbestrijding

Hebt u als particulier of ondernemer last van gladheid bij uw woning of bedrijf? Of hebt u als overheid extra hulp nodig bij het begaanbaar maken (en houden) van wegen, straten, fietspaden, trottoirs en parkeerterreinen? Schakel dan Aannemersbedrijf Muis in. Wij beschikken over de juiste mensen en het juiste materieel voor gladheidsbestrijding. Wij kunnen u op korte termijn van dienst zijn, zodat u valpartijen en ongelukken kunt voorkomen.

Grondwerk

Voor vrijwel alle soorten grondwerk hebben wij de juiste machines en bovendien het personeel dat die machines vakkundig kan bedienen.


Voorbeelden van grondwerk:

  • Graven van watergangen
  • Uitdiepen/baggeren van een haven
  • Schouwen van watergangen
  • Graafwerk voor riolering en leidingen
  • Grondtransport over weg en water
  • Funderingswerkzaamheden
  • Bouwrijp maken van percelen
  • Facilitair werk voor renovatie en nieuwbouw, in opdracht van andere aannemers

Levering van zand en grond

Wilt u uw tuin ophogen of bent u op zoek naar vruchtbare grond voor uw nieuwe moestuin? Aannemersbedrijf Muis kan alle gewenste soorten zand en grond leveren, in elke gewenste hoeveelheid. Met ons uitgebreide machinepark beschikken wij altijd over de juiste machine om het zand of de grond op de goede plek te kunnen storten. Wij kunnen het zand en de grond naar keus los storten of in een bigbag (per kuub) aanleveren.

Natuurbeheer

Aannemersbedrijf Muis is een Erkend Natuurbeheerder. In deze cursus leren beheerders en medewerkers van agrarische en natuurgebieden meer over natuurdoelen, natuurbeheer en duurzame bedrijfsvoering. Erkend Natuurbeheerders kunnen in opdracht van verschillende partijen werken – zoals het rijk, de gemeente, Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten – maar ook voor particulieren. Wij kunnen u o.a. van dienst zijn met het onderhoud van kades, de aanleg van natuurlijke oevers, terreinbeheer en het onderhoud van de natuur.

Riolering

Hebt u een verstopte riolering, dreigen er problemen door veroudering of wilt u een nieuwe riolering laten aanleggen? Aannemersbedrijf Muis verzorgt rioleringswerk voor particulieren en bedrijven, of het nu gaat om het grondwerk, het slopen van oude riolering of de aanleg van nieuwe riolering. Na de rioleringswerkzaamheden kunnen wij eventueel ook de bestrating voor u herstellen. Als u contact met ons opneemt, komen wij graag bij u langs om de situatie te bekijken en desgewenst maken we vrijblijvend een offerte voor uw rioleringswerk.

Sloopwerk

Ook slopen is vakwerk, want het moet gebeuren zonder schade aan omliggende gebouwen of tuinen. Van het slopen van een compleet pand tot het slopen van een muur in uw woning: Aannemersbedrijf Muis pakt het professioneel aan. Ook voor het verwijderen van oude bestrating kunt u ons inschakelen. Tijdens het sloopwerk houden wij rekening met het scheiden van afval en na de afronding van de sloop voeren wij het afval netjes voor u af.

Verhuur pontons

Transport over water.