Aannemersbedrijf Muis

Specialist in beschoeiing en steigerbouw

Welkom op de website van Aannemersbedrijf Muis in Wetering. Ons bedrijf is gelegen aan het water, midden in Nationaal Park De Weerribben. Wij zijn vanouds specialist in beschoeiing en steigerbouw. U kunt ons ook inschakelen voor baggerwerk, grondwerk, bestrating, sloopwerk, riolering en levering van zand en grond (transport over weg en water). Hebt u hulp nodig bij gladheidsbestrijding of wilt u uw boot veilig te water laten? Ook deze diensten bieden wij aan. En wat we ook doen, wij hebben het materieel en de mensen om het goed te doen!

Wij werken voor particulieren, bedrijven en (semi)overheden in de omgeving van Steenwijk.

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Bij Aannemersbedrijf Muis staat kwaliteit voorop. Met ons uitgebreide machinepark en ervaren personeel kunnen wij elke klus aan, klein of groot: van het graafwerk voor uw vijver tot de bestrating van uw bedrijfsterrein. Daarbij staan uw wensen en het milieu centraal. Wij zijn niet alleen VCA-gecertificeerd, maar ook een Erkend Leerbedrijf en Erkend Natuurbeheerder. Wij houden onze vakkennis voortdurend op peil en staan garant voor vakwerk, met net dat beetje extra voor de klant! En dat alles natuurlijk voor een eerlijke prijs.

Wilt u meer informatie of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.